Τρόποι Πληρωμής

Οι ενδεδειγμένοι και αποδεκτοί τρόποι πληρωμής είναι οι εξής:

1. Παραλαβή τοις μετρητοίς από το κατάστημα μας.             

 ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι συναλλαγές ιδιωτών και επιτηδευματιών άνω των 500 ευρώ (με το φπα), θα γίνονται μέσω του τραπεζικού συστήματος.

2. Με χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας:

Με on-line συναλλαγή,μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος της EUROBANK  για αποστολή της παραγγελίας στο χώρο σας. Κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας απαιτείται η φυσική σας παρουσία και ταυτοποίηση των στοιχείων σας μέσω της αστυνομικής σας ταυτότητας ενώ δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας σας από τρίτο πρόσωπο παρά μόνο με εξουσιοδότηση θεωρημένη από δημόσια αρχή.
Με παραλαβή από το κατάστημα μας, απαιτείται η φυσική σας παρουσία κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο παρά μόνο με εξουσιοδότηση θεωρημένη από δημόσια αρχή. Το ίδιο ισχύει και αν παραγγέλνετε για λογαριασμό εταιρίας, η κάρτα θα πρέπει να είναι εταιρική και το όνομα του παραλαβόντος να αναγράφεται επάνω στο σώμα της κάρτας.
3. Με χρήση λογαριασμού PayPal :

Με on-line συναλλαγή για αποστολή της παραγγελία στο χώρο σας. Κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας θα πρέπει να είστε παρών και δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο παρά μόνο με θεωρημένη εξουσιοδότηση από δημόσια αρχή. Υπάρχει επιπρόσθετο κόστος μεταφορικών
4. Κατάθεση σε Τραπεζικό μας Λογαριασμό στην EUROBANK

IBAN:GR90.0260.0310.0003.7020.0750.973

Το όνομα του δικαιούχου που θα εμφανιστεί είναι ΑΦΟΙ ΚΑΝΑΤΑ ΟΕ

ΠΡΟΣΟΧΉ: Για εξόφληση μέσω Κατάθεσης και παραλαβή από το κατάστημα μας θα πρέπει η παραγγελία να έχει καταχωρηθεί Δευτέρα – Παρασκευή και ώρες 9:00-14:00 και να έχει επιβεβαιωθεί μέσω του τηλεφωνικού μας κέντρου 2109810285. Σε διαφορετική περίπτωση η διαδικασία εξόφλησης θα πραγματοποιείται στο κατάστημα.
Στην περίπτωση αυτή, η παραγγελία σας εκτελείται, αφού μας αποστείλετε με fax στο 2109880310 ή μέσω e-mail στο [email protected] υπόψιν Λογιστηρίου το ονομαστικό καταθετήριο, στο οποίο απαραίτητα θα πρέπει να αναφέρεται ως αιτιολογία, ο αριθμός παραγγελίας.
Παρακαλούμε πολύ, όπως κατά τη διαδικασία Τραπεζικών καταθέσεων βεβαιώνεστε πάντοτε για το ακριβές ποσό της εξόφλησης του προϊόντος. Καταθέσεις μέσω διαφορετικής Τράπεζας ίσως να σας επιβαρύνει με «έξοδα προμήθειας Τραπέζης».
Καταβολές οι οποίες δεν αντιστοιχούν επακριβώς στην αναγραφόμενη τιμή της παραγγελίας, θεωρούνται ανεξόφλητες και παραμένουν σε εκκρεμότητα.
Σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε, αν το παραστατικό που θα εκδοθεί για την παραγγελία σας, θα είναι Απόδειξη Λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο (Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρείες ή καταστήματα εφόσον μας υποβάλλουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία (Επωνυμία Εταιρείας, Δραστηριότητα, ΑΦΜ, ΔΟΥ, διεύθυνση έδρας και αριθμό τηλεφώνου)
Μια πληρωμή θεωρείται ότι έχει γίνει, μόνο όταν η ΑΦΟΙ ΚΑΝΑΤΑ ΟΕ εισπράξει ακέραιο το ποσό της εξόφλησης.
Σε περιπτώσεις επιστροφής προϊόντων, η ΑΦΟΙ ΚΑΝΑΤΑ ΟΕ δεν επιστρέφει χρήματα, αλλά πιστώνει το ακριβές ποσό στην αμέσως επόμενη παραγγελία.

5. Αντικαταβολή:

Πληρώνετε κατά την παραλαβή των ειδών στην ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ,με επιβάρυνση 2,30 ευρώ.