Φωτοαντίγραφα

Ασπρόμαυρα Φωτοαντίγραφα και εκτυπώσεις

Ασπρόμαυρα φωτοαντίγραφα χωρίς την παραμικρή διαφορά από τα πρωτότυπα έντυπα σας, με ταχύτητα μεγαλύτερη των 6000 Α4 (29,7×21 cm) αντιγράφων ανά ώρα από τα πιο εξελιγμένα ψηφιακά μηχανήματα, διαστάσεων από Α5 έως Α3 και ποικιλία υλικών (χαρτί, χρωματιστό χαρτί, χαρτόνια, ριζόχαρτο, διαφάνεια, αυτοκόλλητα κλπ.).

Εγχρωμα Φωτοαντίγραφα και εκτυπώσεις

Αντίγραφα laser υψηλής πιστότητας με μελάνια νέας γενιάς χωρίς την παραμικρή διαφορά από τα πρωτότυπα έντυπα σας, σε διαστάσεις από Α5 έως Α3 σε ποικιλία υλικών (χαρτιά από 80gr έως 300gr, ριζόχαρτο, διαφάνεια, αυτοκόλλητα κλπ.).

Ασπρόμαυρα και Εγχρωμα Σχέδια

Αντίγραφα σχεδίων υψηλής ανάλυσης σε διαστάσεις απεριόριστου μήκους και πλάτους από 29,7 (A3) έως 91,4 cm (A0). Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι χαρτί 80gr, διαφάνεια 110gr και καμβάς. Εκτυπώνουμε σχέδια από Autocad, PLT και PDF και σε σπάνιες περιπτώσεις από JPG .
Το δίπλωμα των σχεδίων παρέχεται δωρεάν (όταν η αναπαραγωγή γίνει στο κατάστημά μας).

Scanning

 Σάρωση σε laser scanner για χάρτες και σχέδια,σε μικρά αρχεία τα οποία μπορούν εύκολα να αποθηκευθούν σε μορφή TIFF, για την περαιτέρω επεξεργασία τους (raster to vector). Σάρωση εγγράφων μεγέθους έως Α3 σε διαχειρίσιμα αρχεία  με ταχύτητα 2.000 Α4/ώρα. Δυνατότητα ψηφιακής αρχειοθέτησης και εκτύπωσης του πρωτοτύπου σας, όποτε και για όσα αντίγραφα μας ζητηθεί.

Βιβλιοδεσία θερμοκόλλησης

– οικονομικό

– εύκολη αρχειοθέτηση

Βιβλιοδεσία μεταλλικής ράχης

– διαφάνεια και στο οπισθόφυλλο

– επαγγελματική εμφάνιση

– μεγάλη αντοχή στην χρήση

Βιβλιοδεσία σπιράλ πλαστικό

– οικονομικό

– δυνατότητα οπισθόφυλλου

– ευκολία στην χρήση

– εύκολη αντικατάσταση σελίδων

Πλαστικοποιήσεις

Κρατήστε τα έντυπα σας ανέπαφα από τη φθορά του χρόνου πλαστικοποιώντας τα.

Η πλαστικοποίηση μπορεί να γίνει σε όλους του τύπους έντυπου ή εκτύπωσης σε μεγέθη από μικρότερο μιας κάρτας έως Α3.

ΝΤΥΣΙΜΟ ΒΙΒΛΙΩΝ CoLibri e-Leonardocolibri eLeonardo

Με το CoLibri e-Leonardo μπορείτε να προστατέψετε απόλυτα κάθε είδους βιβλίο ή έγγραφο, σε ελάχιστο χρόνο και με πολύ χαμηλό κόστος. Ντύνει βιβλία κάθε μεγέθους (ως Α3) και προστατεύει κάθε έγγραφο ή χάρτη ως Α2.

 

e-mail(για εκτυπώσεις): [email protected]