Τρόποι Αποστολής

Το kanatas.gr αποστέλλει τα προϊόντα σας μέσω της ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ σε όλους τους προορισμούς, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ταχεία και ασφαλής μεταφορά και παραλαβή τους, σε κόστος που ποικίλει ανάλογα με το βάρος και, σε ορισμένες περιπτώσεις, τον όγκο του προϊόντος, αλλά και τον προορισμό του (ηπειρωτικό, νησιωτικό, δυσπρόσιτο). Τα έξοδα αποστολής αναγράφονται κατά τη διαδικασία αγοράς στο καλάθι. Το ελάχιστο κόστος αποστολής είναι 3,00€, ενώ για αγορές άνω των 100€ η αποστολή είναι δωρεάν.
Για ιδιαίτερα βαριά ή ογκώδη προϊόντα, ενδέχεται τα έξοδα αποστολής να μην υπολογίζονται βάσει των ανωτέρω κριτηρίων, αλλά κατά περίπτωση και κατόπιν συνεννόησης (τηλεφωνικής ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) με τον πελάτη.
Ειδικά για τα σχολικά βιβλία, και λόγω αυξημένου βάρους, και για αγορές κάτω των 100€ η αποστολή στο χώρο επιλογής σας είναι 5,00€ έως 5 τεμάχια και 6,00€ από 6 τεμάχια και πάνω.
Σε περίπτωση μη παραλαβής των προϊόντων λόγω υπαιτιότητας του πελάτη ,η εταιρεία ΑΦΟΙ ΚΑΝΑΤΑ ΟΕ θα παρακρατεί τα έξοδα αποστολής.
Μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα σας απευθείας από το κατάστημά μας χωρίς επιπλέον επιβάρυνση.